FEMINITY pre vás pripravilo právnu poradňu. Na vaše otázky týkajúce sa všetkých oblastí práva bude odpovedať advokátka Jana Martinková (35) z advokátskej kancelárie Advocatus Martinková s.r.o. Odpovede nájdete na stránkach FEMINITY vždy v pondelok, svoje otázky posielajte na adresu poradna@feminity.sk.
Vložiť príspevokForum: Topky
PRÁVNA PORADŇA: AKO RÝCHLO SA DÁ VYRIEŠIŤ DEDIČSKÉ KONANIE?
Skvelá poradňa.Tento štát by Vám mal sam ponuknut dotáciu za takéto niečo.To sa len tak nevidí.SKVELE
OdpovedaťKonecna niekto robi nieco zadarno,a pravnu poradnu?tak to je nieco super.navrhujem Vas na Nobelovu cenu.Patri Vam obrovska vdaka.Dakujem a prajem vela uspechov v praci aj v osobnom zivote.VDAKA
Odpovedaťformuje sa nová vláda. jeden z rozporov je kresťanstvo x liberalizmus v otázke registrovaného partnerstva. Béla Bugár sa vyjadril, že registrované partnerstvo nie, ale riešenie otázok homosexuálnych párov v oblasti majetku áno. JE to u nás možné? Nájdu právnici spoločnú reč? a ešte pripomienka: dostala som sa sem náhodou, nemôžete poradňu zaradiť do hlavného menu?
OdpovedaťSú rozdiely administratívne alebo v poplatkoch pri dedení v rámci Slovenska a dedením zo zahraničia ?
OdpovedaťJa by som chcel vediet ako je to s poplatkami pri dedicskom konani, kolko co stoji, komu sa plati.
OdpovedaťZaujímalo by ma ako je to s právomocou parlamentu po
voľbách do NR SR. Konkrétne by ma zaujímalo či má mandát podpisovať
dokumenty týkajúce sa pomoci Grécku a stabilizácie eura terajšia vláda
alebo až novozvolený poslanci NR.
Dobrí deň. Žijem v spoločnej domácnosti s družkou a chcel by som sa spýtať či by mala v tom prípade, že by sa mi niečo stalo nárok na dedičstvo. Ďakujem.
OdpovedaťPRÁVNA PORADŇA: AKO RÝCHLO SA DÁ VYRIEŠIŤ DEDIČSKÉ KONANIE?
Je veľmi dobrý nápad a záslužný čin zriadiť takúto online advokátsku poradňu pre širokú verejnosť, zvlášť pokiaľ na otázky občanov odpovedá osoba ktorá sa týmto veciam dokonale rozumie a má skúsenosti s poskytovaním právnych služieb v svetovom meradle. Prajem Vám veľa úspechov v práci a veľa spokojných klientov.
Odpovedať